Výzva na odstúpenie p. Lubyovej.

od autora: | 17. januára 2019

Predsedníctvo Nových školských odborov vyzýva pani ministerku Lubyovú, aby odstúpila zo svojej funkcie.

Pani ministerka Lubyová, odstúpte prosím! 

Dôvody:

1. Obhajujete porušovanie autorskej etiky. Obhajujete a priamo pred kamerami a občanmi kryjete podvodníka, predsedu NR SR Andreja Danka. Vaša obhajoba podvodného konania Andreja Danka je pre nás učiteľov neakceptovateľná. Podvod ostane podvodom, klamstvo klamstvom, nech už používate akékoľvek zahmlievacie vyjadrenia. Pre nás učiteľov je trápne a veľmi smutné, ak máme za ministerku školstva osobu, ktorá kryje podvod politika, ktorý ju dosadil do funkcie.

2. Ste zodpovedná za pridelenie peňazí zo štátneho rozpočtu na výskumnú vedeckú činnosť firmám, ktoré nikdy nerobili vedecký výskum. Považujeme to za zlodejinu, okrádanie daňovníkov a všetkých výskumných vedeckých pracovníkov. Je to hanba!

3. Návrh zákona č. 317, ktorý ministerstvo pod vašim vedením odobrilo a poslalo na rokovanie vlády, považujeme za veľmi zlý návrh zákona. Ignorovali ste návrhy a pripomienky učiteľov a organizácií, v ktorých sú združení. Ak návrh zákona prejde v NR, bude to mať negatívne dôsledky pre kvalitu školstva. Uprednostňujete záujmy finančných skupín, ktoré parazitujú na eurofondoch prúdiacich do školstva, pred učiteľmi, žiakmi, školami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *